Facilități în cameră

Toate camerele hotelului BeachHouse în Mamaia Nord, o locatie noua în Mamaia-Sat oferă spaţii de cazare de calitate, cu o baie pe proprie, care includ un duş, chiveta, oglindă şi toaletă.

Facilităţi Cameră Cazare:

Clientii nostri pot vizualiza camerele pe care le oferim si pot face rezervari la pensuine online pe site-ul nostru, sau prin telefon direct.

Preţurile noastre, pentru grupuri mai mari de oaspeţi sau cei care doresc sa rezerve intreaga Vila, vă rugăm să sunaţi-ne.

Hotelul Beach House este situat aproape de plajă, de aici vine si numele , este situat în Mamaia Nord, la aproximativ 100 m de la plaja Rapana, cu multe restaurante si terase disponibile la câţiva paşi şi aproape de Mamaia în sine , 3-5 minute (3 km) cu Taxi sau masina.

Mamaia Nord este o suburbie în Mamaia-Sat şi apartine de  orașul(statiune turistica) Năvodari, foarte  aproape de  Marea Neagra, de statiunea Mamaia, vila oferă camere la preţuri mult mai accesibile decât  in statiunea Mamaia, este mai puţin trafic şi zona este mult mai linistita ,perfecta pentru familile ce vor sa petreaca o vacanta de neuitat.Locatia perfecta pentru un concediu de odihna si relaxare.

Beach House